Följ med Golf & Gourmet Mallorca

Den 25-28 oktober 2016 är det dags för en ny magisk resa fylld med golf, vinprovning och mat i mästarklass. Denna gång reser Klas och Erik med er till Mallorca.

Läs mer på Golf & Gourmet eller hämta ett informationsblad här.


Gardasjön 2015 med Golf & Gourmet 

Den 12-18 oktober var Klas och Erik Blomqvist tillbaka till Garda för en vecka av högklassig golf och gourmet. Nya datum kommer snart för hösten 2016.

Följ denna länk för att få mer information.


Nobelmiddag 24 april

Att få laga nobelmiddagen är bland de finaste uppdragen man kan få som kock i vårt avlånga land. Det var precis vad Klas Lindberg från Åseda fick göra i december förra året. Klas driver till vardags sitt företag ”Klas Lindberg Mat & Vin” samt jobbar som konsult åt bland annat PM & Vänner. Hans meritlista är riktigt imponerande och innehåller bland annat vinst i ”Årets kock 2012″ och ett OS-guld med Svenska Kocklandslaget.
Den 24 april var Klas på PM & Vänner och bjöd på en kväll helt i Nobels tecken. Det serverades samma meny som i Stadshuset och till det serverades också samma viner. Alltså en kväll i lyx och flärd.


Klas är årets Nobelkock 2014!

Klas fick äran att ansvara för 2014 års Nobelbankett

Läs pressmeddelande och hämta pressbilder här


Golf & Gourmet by Erik and Klas

Tillsammans med Erik Blomqvist gör Klas världens häftigaste golf- och matresor.

Läs Mer på Golf & Gourmet


Fyra årstider för alla sinnen

Den 2 november lagade Klas maten på Smålands kulturfestival. Där tolkades de fyra årstiderna genom gastronomi, kåseri och bild.

Läs mer om evenemanget på Smålands kulturfestival här.


Golf och gourmetresa till Veneto i Italien

I oktober åkte Klas och Erik Blomkvist till Veneto. Under veckan lagade Klas maten och gästerna spelade golf med Erik på banor i toppskick.

Mer information om resan finns på denna länk till Winberg Travels.


Klas lagade mat i The Hamptons!

Den 29/6 lagade Klas maten på en yacht i The Hamptons. Det var en välgörenhetsmiddag med 75 sittande gäster och 100 personer på ett efterföljade mingel.
Evenemanget hette
BENEFIT FOR THE BAYS - PECONIC BAYKEEPER and WATERKEEPER ALLIANCE.

Läs mer om evenemanget och Swedish Culinary Summer här.


Guest House Tornedalen
den 15 februari!


Den 15 februari bjöds gästerna på Guest House Tornedalen på ett kulinariskt möte i mästarklass! Klas tillagade en fem rätters måltid och valde vin för en fulländad upplevelse.

Läs mer om Guest House Tornedalen här 


Inspiratör på Pm och Vänner!

"PM & Vänner ska vara i topptrim när dörrarna öppnas till restaurangens hotellsatsning.
Därför ansluter nu Klas Lindberg, Årets Kock 2012, till köksteamet."

Läs mer på whiteguide.se


Konga Mekaniska

I tre dagar i maj 2014, har Klas lagat maten till Konga Mekaniska på CeMAT-mässan i Hannover.

Läs mer på kongamek.se